Autor: 021.rs

Novi Sad
12.05.2016.
13:47
Svako ko želi da izradi člansku karticu Auto-moto saveza Srbije, može to da uradi i tokom redovne kontrole ispravnosti svog vozila na tehničkom pregledu.
  • Neko

    12.05.2016 15:21
    Fala ali nikada više AMSS - imao sam osnovnu karticu koja mi je isticala za mesec dana. Kako sam planirao put u inostranstvo želeo sam da kupim super karticu (da poništim osnovnu i započnem korišćenje super kartice od njenog datuma izdavanja) - dobio sam odgovor - "Ne može, jer vam još uvek važi osnovna. Možete uzeti super karticu po punoj ceni, ali će vam ona važiti do isteka osnovne, odnosno samo mesec dana."
    Dakle potpuno nebulozna ponuda a orjentisanost ka klijentima je ravna nuli. I da ponovim - hvala ali nikada više.
  • w

    12.05.2016 14:35
    Godinama unazad sam uzimao super karticu, nikad mi nije zatrebala, sve do letos, kada mi je stao auto na jednoj planini u Srbiji na 30 km od prvog grada. Kada sam ih pozvao rekli su mi, vikend je, majistori u blizini ne rade, pa jedino vas možemo šlepati kući. Nema veze što sam ja ponavljao na osnovu simtoma da je verovatno bezazlen kvar koji se može otkloniti brzo, a da ja alat nemam, operater je ostao pri svom. Majstora nema, samo šlepanje dolazi u obzir. Sam sam našao majstora koji je kvar otklonio za minut, a njihovu karticu mogu da stave tamo gde sunce nesija., ja ubuduće ću kupiti od konkurencije
  • munja

    12.05.2016 14:31
    Međunarodna vozačka dozvola vam ne treba nigde u Evropi i svetu ako imate plastičnu. To je samo varka AMSS-a da vam uzme novce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna